Известие

Collapse
No announcement yet.

код карта (резервен ключ)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lgancho
    blabla, явно ти не си чел темите за дубликати на ключове.. Това да си маха имобилаизера е според мен супер тъпо. Нещата стоят така:
    Аз като я взех мойта нямах нито код карти, нищо, само 1 ключ с ключодържател на Алфа
    Понеже разбрах че ако си затрия ключа нема палене и процедурата с вадене на нов от нищото е супер скъпа и отнема много време, щото май от Италия се поръчват и т.н., реших да си извадя дубликат.
    Дубликат на 100% могат да ти извадят в Бриколаж на Цариградско шосе в София, при входа има ключар. Друг такъв ключар, който може да прави такива ключове има в търговски комплекс Sky City в кв. Гео Милев на -1 етаж. Носиш си ключа, човека ти го слага машинката, прочита кода и слага нов празен ключ без код и записва на него кода от твоя ключ и готово! Разбира се нарязва и релефа, както се прави дубликат на обикновен ключ. След това вече имаш 2 еднакви ключа. Това нещо ми струваше 85 лв. и го правих преди 1 месец някъде.
    За жалост колега ако не си от София не мога да ти помогна с място където можеш да си извадиш дубликат.
    само не разбрах дали е с дистанционно този ключ или обикновен

Comment

Обикновен
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

И аз бях така с един ключ.Направих си 80лв в Бургас ми излезе.А колата я взех от автокъща,тъкмо я сваляха от автовоза,след 2 дена като се изръсих 80лв карам си аз и ми свири една кола.Гледам тези който ми продадоха колата.Спирам момче ето ти още 2 ключа и чип картата.Сега съм с 4 ключа.... да ги претрепе човек.
        Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

на мене тука в Ловеч дубликата ми струваше 50 лева. Копиране на кода,нарязване на релефа и самия ключ. Тука като чета 80-100 лева... А иначе и мойта си беше само с 1 ключ и без картата.
          Alfa 145 1.6 boxer 95г.
          Човек без пари е лайно,а лайно с пари е личност!

sigpic

Comment

Working...
          X